Startpagina

Nieuws

Activiteiten

Foto's

Contact

 

Geschiedenis

Bestuur

Lesindeling &
disciplines

Contactformulier

Tarieven

Informatie
van de KNHS

 

 

Nieuws


Zaterdag 12 september organiseren we onze dressuurwedstrijd in Makkinga (Buterheideveld 19)


12 januari het jaar heerlijk gestart met een buitenrit in het Drents Friese Wold.

2019 afgesloten met een erg geslaagde spelletjes avond!

Activiteiten in de afgelopen periode:

22 november najaarsvergadering met een american party in Fochteloo
5 oktober Onderlinge en bbq in Donkerbroek: 
http://donkerbroek.nl/nieuws/9422/ 
14 september dressuurwedstrijd in Makkinga

31 augustus 2018 schriktraining gegevens door Bobby Truehorsemanship

Tussen 18:30 en 21:30 uur zullen 3 groepen deelnemen aan schriktraining deluxe, wat volgens de website een erg spetterend programma lijkt te zijn!
We zijn erg benieuwd hoe de ervaringen zullen zijn. Liefhebbers zijn welkom om te komen kijken bij Lammie thuis (zie bestuur).
Nieuwjaarsrit 6 januari

 
We zijn 2018 sportief begonnen met een gezellige buitenrit in het Drents Friese wold. 10:00 uur verzamelden we bij het bezoekerscentrum en reden we naar de spartelvijver.
Er is gezellig bijgekletst en de paarden waren ook tevreden met een rondje buiten! Enkele obstakels zorgden voor een creatieve route, maar we zijn allemaal weer bij de trailers aangekomen. Daar stond Andrea ons op te wachten met warme chocolademelk en broodjes knakworst. We hebben zin in het nieuwe jaar! (meer foto's onder foto's)

Onderlinge wedstrijd 

Dit jaar hadden we een nieuwe opzet. In het voorjaar hebben we bij leden gevraagd of er belangstelling was om het dit jaar te willen organiseren.
We merkten in het bestuur dat we na de organisatie van de dressuurwedstrijd vlak ervoor een beetje ingedut waren en hadden wel belangstelling in een frisse wind.
Arja, Henrica en Lisa wilden dit wel op zich nemen en hebben deze taak ook super uitgevoerd. 
De eerste zaterdag van oktober bleef als traditie staan, maar ditmaal om het weer voor te zijn werd er een binnenlocatie gezocht.
En alsof ze het wisten kwam dit super uit aangezien het weer erg slecht was. In de ochtend werd er dressuur gereden, daarna gaf Yvonne Snieder een knappe demonstratie van een Kür op muziek op het allerhoogste niveau. Dit terwijl het weer niet mee werkte, dus een hele knappe prestatie.

 

In de middag werd er fanatiek gesprongen waarna iedereen naar huis snelde om weer warme droge kleren aan te doen trekken!
's Avonds werd er afgesloten met een barbecue bij Fam. Aldershof in Donkerbroek. Daar vond ook de prijsuitreiking met de wisselbekers plaats. Iedereen nog gefeliciteerd!
Hierbij willen we Arja, Henrica en Lisa nogmaals van harte bedanken. Ook de sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt, Bouwservice van der Wal en slagerij Aldershof zijn we natuurlijk erg dankbaar! 


Disclaimer

Copyright (c) 2008-2020 - R.V. Deo & P.C. de Ponyvriendjes. All rights Reserved.